10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France

Artikel – door Fred M. – Var-Matin – Roquebrune in Pictures Section – Vrijdag 25 mei 2018 – p.8

Het Port Tonic Art Center is resoluut gericht op de zee en het licht en verwelkomt momenteel tot 3 juni de werken van vier kunstenaars. Fotograaf Felix Isselin, woonachtig in Agay, is de drijvende kracht achter dit evenement en brengt sculpturen van Claire-Emmanuelle Bosse, Sophie Menuet en schilderijen van Fabrice Violante uit Roquebrune samen. Eén ervan presenteert samensmeltingen met de titel “Souvenirs du 7e continent” (Herinneringen aan het 7e continent), die dienen als herinneringen aan onze resterende consumptiegoederen. De volgende kunstenaar biedt kledingsculpturen aan. Ten slotte toont de lokale kunstenaar zijn doeken, die de wereld reconstrueren met stilstaande beelden, die korte momentopnamen van de virtuele beeldwereld weerspiegelen. Gelegen aan het douanepad, niet ver van de Romeinse visvijver, verwelkomen ze ons elke middag. Als u zich in de omgeving bevindt nadat u de kustlijn heeft bewonderd, neem dan een culturele pauze en breng een bezoek!

Article about Olivier Felix Isselin exhibition.

Archief van Olivier Felix Isselin.


instagram link Olivier Felix Isselin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top