10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France
Artikel – Big Bang – rubriek “We praten erover…” – Oktober 2006 – nr. 28.

Nog een grote vernieuwing in de Vaubanstraat, die ernstig ontbrak in het leven! Dank aan Le Saint Fiacre en zijn eigenaar Olivier Isselin voor het feit dat ze hier aan de Vaubanstraat 15 hun intrek hebben genomen in dit oude huis (uit de 14e eeuw) en een frisse wind hebben gegeven aan de buurt. Dit eigentijdse café met een schaduwrijk terras is zeven dagen per week geopend, van 13.00 tot 02.00 uur, en omarmt design, van meubilair tot artistieke creaties in al zijn vormen, met als extra wens zijn jonge klantenkring niet failliet te laten gaan.

Wat kun je nog meer vragen? Dat het op deze weg voortgaat en dat zijn project om de oude markthallen van St. Fiacre nieuw leven in te blazen en ze te herstellen naar hun oorspronkelijke bestemming als kleine winkeltjes, tot bloei komt.

We zullen het er nog eens over hebben!

article presse le saint fiacre dijon

Archief Olivier Felix Isselin.


instagram link Olivier Felix Isselin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top