10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France
Magazine “Ambiance Piscines” (Pool Ambiance) – Uitgave AP140 juli – augustus – september 2023 – 37e jaargang.

Het bedrijf Linoxydable Piscines presenteert Space Oddity, een roestvrijstalen overloopspa. De gebogen randen en het capsulevormige ontwerp geven deze spa een uniek en herkenbaar uiterlijk. Het is volledig gemaakt in Frankrijk met 316L roestvrij staal, een gerecycled en volledig recyclebaar materiaal. De ergonomische zitplaatsen, strategisch geplaatste massagejets en luchtbubbels zorgen voor de ultieme zintuiglijke ervaring. De waterbehandeling maakt gebruik van ozon, een aardgas met krachtige desinfecterende eigenschappen, waardoor organisch materiaal, bacteriën, ziektekiemen en virussen effectief worden geëlimineerd en de transparantie van het water wordt verbeterd. De massagepompen zijn afgestemd op het volume en het aantal jets van de spa en zijn tevens voorzien van een ventilator.

artikel tijdschrift ambiance piscines

Archief OFI


instagram link Olivier Felix Isselin
Facebook link OFI
Linkedin OFI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top