10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France

法国设计师Olivier Felix Isselin获日本国

际先锋设计大奖IDPA银奖

Persoverzicht / artikel gepubliceerd op 13-09-2023 – CHINA

De Japan International Design Pioneer Award hield op 18 juli 2023 een grote prijsuitreiking in Tokio, Japan. Er werd aangekondigd dat het werk Space Oddity van Olivier Felix Isselin de Silver Award won in de categorie IDPA 2023 productontwerp. Het ontwerp werd geselecteerd door een groep beroemde Japanse designambachtslieden. Internationale reviewers werden erkend en geselecteerd uit duizenden aanvragers van over de hele wereld.

Over SPACE ODDITY | TIJDLOZE SPA

Olivier Felix Isselin, oprichter van het winnende Space Oddity-project, zei: “Ons doel was om een oneindig spa-apparaat te creëren met een zeer herkenbaar ontwerp dat de zwaartekracht exploiteert als een sculptuur. Het slanke silhouet, de gebogen randen en de capsuleachtige vorm geven het een licht en aangenaam uiterlijk: een verfijnde space-age-look die doet denken aan een tijdperk van vrijheid en zorgeloosheid… Om deze look te bereiken moest de spa-uitrusting volledig worden gemaakt van roestvrij staal van maritieme kwaliteit. staal. Dit materiaal heeft esthetische, hygiënische eigenschappen en ecologische kwaliteiten doordat het 100% recyclebaar is, een neutrale impact heeft op het milieu en ongeëvenaard is op het gebied van duurzaamheid.

Ten slotte doet de esthetiek geen afbreuk aan het gebruikerscomfort, met een ergonomische stoel, zacht aanvoelende binnenoppervlakken en de mogelijkheid om op verzoek mondstukken en ventilatoren toe te voegen. De keuze van ‘roosters’ (vormen en materialen) en opties zoals de kleur van de watertank maken elke Space Oddity uniek.”

artikel Franse ontwerper Olivier Felix Isselin wint Japanse prijs (1)
artikel Franse ontwerper Olivier Felix Isselin wint Japanse prijs (2)

archief Olivier Felix Isselin


instagram link Olivier Felix Isselin
Facebook link OFI
Linkedin OFI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top