10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France
Webpersartikel – GUIDE-PISCINE Pro – gepubliceerd op 07/10/2023.

Space Oddity: een spa met een avant-garde design, van Linoxydable.

Linoxydable, een merk gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van roestvrijstalen zwembaden en spa’s, presenteert zijn Space Oddity-project, dat de avant-gardistische geest van zijn schepper weerspiegelt.

Trouw aan pure vormen wilde ontwerper Olivier Felix Isselin een spa creëren met een direct herkenbaar ontwerp, met een elegant silhouet vol finesse, gebogen randen en kapselvormen, voor een lichte en vrolijke uitstraling.

De Space Oddity spa is volledig gemaakt van 316L roestvrij staal. Het heeft een ergonomische zitting, massagejets en bubblers die strategisch geplaatst zijn voor groot gebruikscomfort. Het is ook uitgerust met Ozonex ozonwaterbehandeling, gezond en effectief voor een geweldig badcomfort.
Tenslotte beschikt de spa over verschillende personalisatiemogelijkheden: kleur van de tank, keuze van rooster, plaatsing van jets en blowers op aanvraag, … elke Space Oddity is dus uniek.
Space Oddity, een spa met een avant-garde design, van Linoxydable
De spa wordt volledig vervaardigd in Langres (Haute-Marne), in de werkplaatsen van Chaudronnerie de l’Est, de grootste fabrikant van opslagtanks in Frankrijk.

“Ik wilde een spa creëren met een direct herkenbaar ontwerp, dat speelt met de zwaartekracht, als een sculptuur. Een veronderstelde ‘space age’-look die verwijst naar een tijdperk van vrijheid en zorgeloosheid.
Deze spa moest volledig uit maritiem roestvrij staal worden vervaardigd vanwege de esthetische, hygiënische en ook ecologische kwaliteiten: 100% recyclebaar materiaal met een neutrale impact op het milieu en een ongeëvenaarde duurzaamheid.
En ten slotte wilde ik een spa die geen concessies deed aan het gebruikscomfort. »

Olivier Felix Isselin, maker van Space Oddity-spa’s

Gids Piscine persartikel over de space oddity design spa

Olivier Felix Isselin-archieven.

Let op: het project heeft onlangs de A’ Design Award & Competition in Italië gewonnen, een Silver Japan Design Award en een Paris Design Awards in de categorie Sport en Vrije tijd.

instagram link Olivier Felix Isselin
Facebook link OFI
Linkedin OFI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top