10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France

Tijdschrift Spa de Beauté – januari 2022.

Linoxydable onderzoekt, ontwerpt en verkoopt hoogwaardige roestvrijstalen 316L spa’s en zwembaden. Met een minimalistisch ontwerp is elke creatie bedoeld om een echte meerwaarde te bieden op het gebied van efficiëntie, esthetiek en onderhoud.

magazine Spa de beauté - article about OFI'spas

archief Olivier Felix Isselin

De keuze voor een roestvrijstalen spa wordt vaak ingegeven door esthetische redenen. Een roestvrijstalen zwembad past immers perfect in de omgeving en verfraait deze. Roestvrij staal geeft het water zijn unieke kleur. De zilveren tint geeft het zwembadwater onvervangbare reflecties die veranderen afhankelijk van de omgeving, verlichting en kijkhoek. De aanraking van het materiaal is ook zeer aangenaam. Het oppervlak is zowel glad als slipvast, mede dankzij de specifieke soft-touch afwerking. Kiezen voor een roestvrijstalen spabad betekent kiezen voor het beste materiaal met de langste levensduur: roestvrij staal 316L (ook bekend als roestvrij staal van maritieme kwaliteit) is het materiaal dat het beste bestand is tegen corrosie en de invloed van de tijd op uw zwembad. Daarom wordt het veel gebruikt in de maritieme industrie, kustbouw en chemische of industriële installaties.

Het onderhoud van het zwembad wordt eenvoudiger gemaakt: roestvrij staal is een natuurlijk hygiënisch en anti-allergeen materiaal. Het niet-poreuze oppervlak voorkomt de verspreiding van algen en bacteriën, wat resulteert in veel helderder water. Bovendien is roestvrij staal een 100% recyclebaar materiaal.

Bovendien is de structuur van een roestvrijstalen spabad zeer licht van gewicht. Dit is een belangrijke factor als het gaat om het installeren van een zwembad op het terras van een gebouw.

AANGEPASTE ROESTVRIJ STALEN ZWEMBADEN

Als u een specifiek idee heeft over de vorm, afmetingen of kenmerken van uw zwembad, kan Linoxydable u begeleiden en de mogelijkheid bieden om een zwembad te bouwen volgens uw ontwerp en wensen. Linoxydable werkt met u samen om het zwembad te bedenken dat het beste in uw omgeving past. Linoxydable kan u adviseren en het zwembadontwerp verfijnen voor een uitzonderlijk resultaat. Linoxydable creëert hoogwaardige zwembaden die op natuurlijke wijze esthetische waarde en erfgoedwaarde toevoegen aan uw etablissement. Als de vorm of grootte van het zwembad het niet toelaat om als één geheel te worden vervoerd, dan zal het zwembad in meerdere verplaatsbare eenheden worden gebouwd. Deze elementen worden door het mobiele team van CDE gemonteerd en gelast met behulp van TIG-lassen.

Geef uw verwachtingen door aan Linoxydable, en zij zullen u een op maat gemaakt roestvrijstalen zwembad voorstellen, ontworpen volgens uw vereisten.


instagram link Olivier Felix Isselin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top