10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France

Artikel – krant Le Bien Public – door Isabelle Decaux.

Op de hoek van het Saint-Fiacre-plein en de Vauban-straat opende Olivier Isselin afgelopen mei een galeriecafé genaamd Saint-Fiacre. De 31-jarige man, die de Isselin-galerij aan de Auguste Compte Street runde, was al jaren bezig met het ontwikkelen van zijn project.

Geduldig wachtte hij tot er een locatie vrijkwam in de omgeving, en toen de paramedische ruimte vrijkwam, greep hij die kans. “Met een paar vrienden hebben we alles afgebroken en zelf weer opgebouwd”, legt hij uit. “We hebben alle scheidingswanden verwijderd om een ​​minimalistische setting zonder versieringen te creëren, met een betonnen vloer, een betonnen stenen toonbank, een panoramisch uitzicht door vier glazen ramen, zwarte stoelen en tafels… Het kostte vier maanden werk, en er zijn er nog steeds een Er moeten nog een paar laatste puntjes op de i gezet worden.”

Saint-Fiacre wil een culturele ruimte zijn, zeven dagen per week geopend. “Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met hedendaagse kunst: onder het genot van een drankje heeft iedereen de mogelijkheid om geïnteresseerd te zijn in de tentoongestelde foto’s, schilderijen en sculpturen, met passende verlichting.”

Isabelle DECAUX.

persartikel over "Le Saint Fiacre" koffie - Dijon - Frankrijk

OFI-archieven.


instagram link Olivier Felix Isselin
Facebook link OFI
Linkedin OFI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top