10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France
Artikel – Le Bien Public – aanvulling Côte-d’Oriens in de kijker – 22 januari 2006.
Côte d’Orians onder de aandacht brengen: opmerkelijke individuen uit Côte d’Or

Hij spreekt snel en het is soms moeilijk om hem bij te houden. Ideeën barsten los, gedurfd en tastbaar. De jonge Olivier Isselin, 31 jaar oud, heeft al vele avonturen op zijn naam staan, vooral in de evenementenorganisatie in Parijs, met de nadruk op elektronische muziek. Maar het is in Dijon, samen met zijn moeder, dat hij de galerie Gaston-Gérard begon over te nemen voordat hij een eigen ruimte opende aan de Auguste-Comte Street. Voor de inauguratie afgelopen maart slaagde Olivier erin John Batho mee te nemen, de beroemde fotograaf die in de stad woonde en die prachtige werken over condensatie presenteerde. Recentelijk was dat Vincent Verdeguer met een ontroerende serie over Spanje. Je denkt: hier is het, een galerij die zijn plaats aan het vinden is. Ongetwijfeld. Maar Olivier is nog niet klaar met ons te laten rennen…

Highlighting Côte d'Orians: Notable Individuals from Côte d'Or

OFI-archieven


instagram link Olivier Felix Isselin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top