10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France
Artikel – Guide Piscine – door Julie van Guide Piscine – 28 okt. 2021.

In 2021 breidt Linoxydable, een gespecialiseerd merk in de constructie en installatie van roestvrijstalen zwembaden, zijn aanbod uit om de high-end spa-markt te betreden. Het merk introduceert drie nieuwe modellen: It’s a Beautiful Day, Perfect Day en Hurricane.
Met zijn spa’s en zwembaden kiest Linoxydable voor een strakke en moderne esthetiek met een minimalistisch design. Olivier Felix Isselin, de oprichter van het merk, legt uit: “Functionaliteit, eenvoudige vormen en mooie materialen zijn de sleutels tot duurzaamheid.”

Linoxydable spa’s zijn gemaakt van 316L roestvrij staal (ook bekend als roestvrij staal van maritieme kwaliteit), een duurzaam materiaal dat ervoor zorgt dat spa’s lang meegaan, vooral in vochtige omgevingen. Stevige en hygiënische roestvrijstalen spa’s zijn bijzonder geschikt voor openbare ruimtes, vooral voor commercieel gebruik. Deze monoblock- en zelfdragende spa’s kunnen overal worden geïnstalleerd, binnen of buiten, op elke geschikte ondergrond die het gewicht van de gevulde apparatuur kan dragen, of deze nu ingegraven, half ingegraven of bovengronds is.

De bekleding van deze spa’s is gemaakt van kurk, een natuurlijk, rotbestendig en isolerend materiaal.

artikel lancering van roestvrijstalen spa's op Guide Piscine

Olivier Felix Isselin-archieven

Voor waterbehandeling zijn Linoxydable spa’s uitgerust met het Ozonex-systeem, aangeboden door het gelijknamige bedrijf uit Normandië. Water wordt behandeld met ozon, waardoor een gezonde, efficiënte en milieuvriendelijke behandeling wordt gegarandeerd terwijl het gebruik van chemicaliën wordt geminimaliseerd.

Linoxydable spa’s worden door het bedrijf zelf in Frankrijk en internationaal gedistribueerd. Bezoek de website van het merk voor meer informatie.

Over Linoxydable:

Linoxydable is een bedrijf gevestigd in Agay, in de regio Var. Het is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van zwembaden met roestvrij staal 316L (ook bekend als roestvrij staal van maritieme kwaliteit). De zwembaden worden in de fabriek gebouwd en zijn monoblock en zelfdragend.


instagram link Olivier Felix Isselin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top