10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France

Artikeltidskrift Le Bien Public – bilaga Côte-d’Oriens i rampljuset – 22 januari 2006.

Framhäv Côte d’Orians: Anmärkningsvärda individer från Côte d’Or


Han pratar snabbt och ibland är det svårt att hänga med honom. Idéer spricker fram, djärva och påtagliga. Den unge Olivier Isselin, 31 år, har redan många äventyr på sitt namn, särskilt inom evenemangsorganisationen i Paris, med fokus på elektronisk musik. Men det är i Dijon, med sin mamma, som han började ta över Gaston-Gérard-galleriet innan han öppnade ett eget utrymme på Auguste-Comte Street. Till invigningen i mars förra året lyckades Olivier ta med John Batho, den berömda fotografen som bor i staden, som presenterade fantastiska verk om kondens. Nyligen var det Vincent Verdeguer med en gripande serie om Spanien. Man tror, här är det ett galleri som håller på att hitta sin plats. Otvivelaktigt. Men Olivier är inte färdig med att tvinga oss att springa…

Highlighting Côte d'Orians: Notable Individuals from Côte d'Or

Olivir Felix Isselin arkiv


instagram link Olivier Felix Isselin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top