10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France

pressartikel – Magazine Spa de Beauté – januari 2022.


tidningen Spa de beauté - artikel om OFI:s spa

Olivier Felix Isselin arkiv

Linoxydable studerar, designar och marknadsför exklusiva spa och pooler i rostfritt stål 316L. Med en minimalistisk design är varje skapelse avsedd att ge verkligt mervärde när det gäller effektivitet, estetik och underhåll.

Valet av ett spa i rostfritt stål drivs ofta av estetiska skäl. Faktum är att en pool i rostfritt stål smälter perfekt in i omgivningen och förbättrar dem. Rostfritt stål ger vattnet dess unika färg. Dess silverfärgade nyans ger poolvattnet oersättliga reflektioner som förändras beroende på miljö, belysning och betraktningsvinkel. Materialets touch är också mycket trevlig. Dess yta är både slät och halkbeständig, delvis tack vare den specifika mjuka finishen. Att välja en spapool i rostfritt stål innebär att välja det bästa materialet med längst livslängd: rostfritt stål 316L (även känt som rostfritt stål av marint stål) är det material som bäst motstår korrosion och tidens inverkan på din pool. Det är därför det ofta används inom sjöfartsindustrin, kustnära konstruktioner och kemiska eller industriella installationer.

Underhållet av poolen görs enklare: rostfritt stål är ett naturligt hygieniskt och antiallergent material. Dess icke-porösa yta förhindrar spridning av alger och bakterier, vilket resulterar i mycket klarare vatten. Dessutom är rostfritt stål ett 100 % återvinningsbart material.

Dessutom är strukturen hos en spapool i rostfritt stål mycket lätt. Detta är en viktig faktor när det gäller att installera en pool på terrassen i en byggnad.

ANPASSAD POOLS AV ROSTFRITT STÅL

Om du har en specifik idé angående form, dimensioner eller egenskaper hos din pool kan Linoxydable följa med dig och erbjuda möjligheten att bygga en pool efter din design och önskemål. Linoxydable samarbetar med dig för att föreställa dig den pool som bäst integreras i din miljö. Linoxydable kan ge råd och förfina poolens design för ett exceptionellt resultat. Linoxydable skapar exklusiva pooler som naturligt tillför estetiskt och arvsvärde till din anläggning. Om formen eller storleken på poolen inte tillåter att den transporteras som en enda enhet, kommer poolen att byggas i flera transportabla enheter. Dessa element kommer att monteras och svetsas av det mobila teamet från CDE med hjälp av TIG-svetsning.

Kommunicera dina förväntningar till Linoxydable, så kommer de att föreslå en skräddarsydd pool i rostfritt stål designad för dig enligt dina krav.


instagram link Olivier Felix Isselin
Back To Top