10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France

Artikel – Bing Bang – avsnitt “Vi pratar om det…” – oktober 2006 – nr 28.

Ännu en stor förnyelse på Vauban Street, som saknades i livet! Tack till Le Saint Fiacre och dess ägare Olivier Isselin för att de bosatte sig här på 15 Vauban Street i detta gamla hus (från 1300-talet) och gav en frisk fläkt till grannskapet. Öppet sju dagar i veckan, från 13.00 till 02.00, detta moderna kafé med en skuggig terrass omfattar design, från möbler till konstnärliga skapelser i alla dess former, med en extra önskan att inte sätta sin unga kundkrets i konkurs.

Vad mer kan man begära? Att den fortsätter på denna väg och att dess projekt att vitalisera de gamla saluhallarna i St. Fiacre och återställa dem till sitt ursprungliga syfte som små butiker kommer att förverkligas.

Vi pratar om det igen!

pressartikel om le café le saint fiacre dijon

Arkiv Olivier Felix Isselin.


instagram link Olivier Felix Isselin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top