10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France

Članek – Swimming Pool Guide – avtorica Julie iz Swimming Pool Guide – 28. oktober 2021.

article launching stainless steel spas on Guide Piscine

Leta 2021 Linoxydable, specializirana blagovna znamka za gradnjo in montažo bazenov iz nerjavečega jekla, širi svojo ponudbo za vstop na trg vrhunskih zdravilišč. Znamka predstavlja tri nove modele: It’s a Beautiful Day, Perfect Day in Hurricane.
S svojimi zdravilišči in bazeni se Linoxydable odloča za elegantno in sodobno estetiko z minimalističnim dizajnom. Olivier Felix Isselin, ustanovitelj znamke, pojasnjuje: “Funkcionalnost, preproste oblike in lepi materiali so ključ do vzdržljivosti.”

Linoxydable masažni bazeni so izdelani iz nerjavečega jekla 316L (znanega tudi kot morsko nerjaveče jeklo), trpežnega materiala, ki zagotavlja dolgotrajno uporabo masažnih bazenov, zlasti v vlažnih okoljih. Čvrsti in higienski masažni bazeni iz nerjavečega jekla so še posebej primerni za javne prostore, zlasti za komercialno uporabo. Te monobločne in samonosne masažne kadi je mogoče namestiti kjer koli, v zaprtih prostorih ali na prostem, na katero koli primerno podlago, ki lahko prenese težo napolnjene opreme, ne glede na to, ali so vkopane, pol vkopane ali nadzemne.

Prevleke teh term so narejene iz plute, naravnega, proti gnitju odpornega in izolacijskega materiala.

Za pripravo vode so Linoxydable spa opremljeni s sistemom Ozonex, ki ga ponuja istoimensko podjetje s sedežem v Normandiji. Voda je obdelana z ozonom, kar zagotavlja zdravo, učinkovito in okolju prijazno čiščenje, medtem ko je uporaba kemikalij minimalna.

Linoxydable zdravilišča distribuira samo podjetje v Franciji in na mednarodni ravni. Za več informacij obiščite spletno stran znamke.

O Linoxydable:

Linoxydable je podjetje s sedežem v mestu Agay v regiji Var. Specializirano je za načrtovanje in proizvodnjo bazenov iz nerjavečega jekla 316L (znano tudi kot nerjaveče jeklo za pomorsko uporabo). Bazeni so izdelani v tovarni in so monoblok in samonosilni.


link instagram

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top