10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France

法国设计师Olivier Felix Isselin获日本国

际先锋设计大奖IDPA银奖

pregled tiska / članek objavljen 2023-09-13 – KITAJSKA

Japan International Design Pioneer Award je 18. julija 2023 organizirala veliko podelitev nagrad v Tokiu na Japonskem. Objavljeno je bilo, da je delo Olivierja Felixa Isselina Space Oddity prejelo srebrno nagrado v kategoriji oblikovanja izdelkov IDPA 2023. Njegov dizajn je izbrala skupina znanih japonskih oblikovalcev. Mednarodni recenzenti so bili priznani in izbrani izmed tisočih prijavljenih z vsega sveta.

O Space Oddity | BREZČASNI SPA
Olivier Félix Isselin, ustanovitelj zmagovalnega projekta Space Oddity, je povedal: »Naš cilj je bil ustvariti neskončno spa napravo z zelo prepoznavnim dizajnom, ki izkorišča gravitacijo kot skulptura. Njegova elegantna silhueta, zaobljeni robovi in oblika, podobna kapsuli, mu dajejo lahek in prijeten videz: prefinjen videz vesoljske dobe, ki spominja na dobo svobode in brezskrbnosti … Da bi dosegli ta videz, je morala biti oprema za spa v celoti izdelana iz nerjavečega jekla za pomorsko uporabo. jeklo. Ta material ima estetske, higienske in ekološke lastnosti, saj ga je mogoče 100 % reciklirati, ima nevtralen vpliv na okolje in mu ni para v smislu trajnosti.

Nazadnje, njegova estetika ne ogroža udobja uporabnika, z ergonomskim sedežem, mehkimi notranjimi površinami in možnostjo dodajanja šob in puhal na zahtevo. Izbira “mrež” (oblik in materialov) in možnosti, kot je barva rezervoarja za vodo, naredijo vsako Space Oddity edinstveno.”


link instagram

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top