10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France

Članek presse web – GUIDE-PISCINE Pro – publié le 10/07/2023.
Space Oddity: spa z avantgardnim dizajnom, avtor Linoxydable.

Arhiv Olivier Felix Isselin

Linoxydable, blagovna znamka, specializirana za načrtovanje in izdelavo bazenov in masažnih bazenov iz nerjavečega jekla, predstavlja svoj projekt Space Oddity, ki odraža avantgardni duh svojega ustvarjalca.

The Space Oddity spa podjetja Linoxydable, ki je prejel nagrado A’Design Award & Competition in Silver Japan Design Award © Linoxydable / Olivier Felix Isselin
Space Oddity spa podjetja Linoxydable, ki je prejel nagrado A’Design Award & Competition in Silver Japan Design Award
Zvest čistim oblikam je oblikovalec Olivier Felix Isselin želel ustvariti spa s takoj prepoznavnim dizajnom, z elegantno silhueto, polno prefinjenosti, ukrivljenimi robovi in kapsulastimi oblikami, za lahkoten in radosten videz.

Spa Space Oddity je v celoti izdelan iz nerjavečega jekla 316L. Ima ergonomski sedež, masažne šobe in mehurčke, ki so strateško nameščeni za izjemno udobje pri uporabi. Opremljena je tudi z ozonsko obdelavo vode Ozonex, zdravo in učinkovito za odlično udobje pri kopanju.
Končno ima spa več možnosti prilagajanja: barva rezervoarja, izbira rešetke, postavitev šob in puhal na zahtevo, … vsak Space Oddity je tako edinstven.

Space Oddity, spa z avantgardnim dizajnom, Linoxydable © Linoxydable / Olivier Felix Isselin
Space Oddity, spa z avantgardnim dizajnom, Linoxydable
Spa je v celoti izdelan v Langres, v delavnicah Chaudronnerie de l’Est, vodilnega francoskega proizvajalca hranilnikov.

»Želel sem ustvariti spa s takoj prepoznavnim dizajnom, ki se poigrava z gravitacijo, kot skulptura. Domnevni videz “vesoljske dobe”, ki se nanaša na dobo svobode in brezskrbnosti. Ta masažna kad je morala biti v celoti izdelana iz navtičnega nerjavečega jekla zaradi svojih estetskih, higienskih in tudi ekoloških lastnosti: 100 % material, ki ga je mogoče reciklirati, z nevtralnim vplivom na okolje in neprekosljivo vzdržljivostjo. In končno, želel sem spa, ki ne ogroža udobja uporabe. » Olivier Felix Isselin, ustvarjalec zdravilišč Space Oddity

Opomba: projekt je pred kratkim osvojil nagrado A’ Design Award & Competition v Italiji, srebrno japonsko nagrado za oblikovanje ter nagrado Paris Design Awards v kategoriji športa in prostega časa.

link instagram

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back To Top