10, avenue des Mimosas - 83530 Agay - France
magazine Spa de beauté - article about OFI'spas

Списание Spa de Beauté – януари 2022 г.

Linoxydable проучва, проектира и предлага на пазара спа центрове и басейни от висок клас 316L от неръждаема стомана. С минималистичен дизайн всяко творение има за цел да осигури истинска добавена стойност по отношение на ефективност, естетика и поддръжка.

Изборът на спа център от неръждаема стомана често се ръководи от естетически причини. Наистина, басейнът от неръждаема стомана се вписва перфектно в заобикалящата го среда и я подобрява. Неръждаемата стомана придава на водата уникалния цвят. Неговият сребрист оттенък осигурява на водата в басейна незаменими отражения, които се променят в зависимост от околната среда, осветлението и ъгъла на гледане. Докосването на материала също е много приятно. Повърхността му е едновременно гладка и устойчива на приплъзване, отчасти благодарение на специфичното меко на допир покритие. Изборът на СПА басейн от неръждаема стомана означава избор на най-добрия материал с най-голяма дълготрайност: неръждаема стомана 316L (известна също като морска неръждаема стомана) е материалът, който най-добре издържа на корозия и въздействието на времето върху вашия басейн. Ето защо се използва често в морската индустрия, крайбрежни конструкции и химически или промишлени инсталации.

Поддръжката на басейна е улеснена: неръждаемата стомана е естествено хигиеничен и антиалергенен материал. Непорестата му повърхност предотвратява размножаването на водорасли и бактерии, което води до много по-чиста вода. Освен това неръждаемата стомана е 100% рециклируем материал.

Освен това структурата на спа басейна от неръждаема стомана е много лека. Това е важен фактор, когато става въпрос за инсталиране на басейн на терасата на сградата.

БАСЕЙНИ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА ПО ПОРЪЧКА

Ако имате конкретна идея относно формата, размерите или характеристиките на вашия басейн, Linoxydable може да ви придружи и да ви предложи възможност за изграждане на басейн според вашия дизайн и желания. Linoxydable работи с вас, за да си представите басейна, който най-добре се интегрира във вашата среда. Linoxydable може да предостави съвети и да прецизира дизайна на басейна за изключителен резултат. Linoxydable създава басейни от висок клас, които естествено добавят естетическа и историческа стойност към вашето заведение. Ако формата или размерът на басейна не позволява той да бъде транспортиран като единична единица, тогава басейнът ще бъде конструиран в множество транспортируеми единици. Тези елементи ще бъдат сглобени и заварени от мобилния екип от CDE чрез ВИГ заваряване.

Съобщете вашите очаквания на Linoxydable и те ще предложат персонализиран басейн от неръждаема стомана, проектиран за вас според вашите изисквания.


instagram link Olivier Felix Isselin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top